WebClient: Too many Players in Pro

Any questions related to version 2 or version 3 should be ask here. / Toutes les questions sur la version 2 ou la version 3 devraient être demandées ici.
Post Reply
t00nces
The Accomplished One / L'Accompli
Posts: 60
Joined: Sat Oct 27, 2012 8:41 pm

WebClient: Too many Players in Pro

Post by t00nces »

We're getting an odd error on the Webclient roster pages that says 'Incomplete lines - Too many Pro players'. The rosters are all at 20 for game day and 3 scratches and when checking lines, the lines look fine and no errors.

Any ideas?

t.
SimonT
STHS Owner / Propriétaire du STHS
Posts: 13917
Joined: Sat Oct 08, 2005 4:18 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: WebClient: Too many Players in Pro

Post by SimonT »

Are you using version 3.2.6? What your website URL?
-SimonT
Forum Administrator / Administrateur du Forum
STHS Owner / Propriètaire du STHS
English V2 & V3 Manual - Manuel V2 & V3 Français
t00nces
The Accomplished One / L'Accompli
Posts: 60
Joined: Sat Oct 27, 2012 8:41 pm

Re: WebClient: Too many Players in Pro

Post by t00nces »

Hi Simon,

We are using 3.2.6. URL is www-dot-rwha-dot-net

Regards,

t.
SimonT
STHS Owner / Propriétaire du STHS
Posts: 13917
Joined: Sat Oct 08, 2005 4:18 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: WebClient: Too many Players in Pro

Post by SimonT »

Hi.

You are not using the dynamic website of 3.2.6. The code for the WebClient on your website is out of date.
-SimonT
Forum Administrator / Administrateur du Forum
STHS Owner / Propriètaire du STHS
English V2 & V3 Manual - Manuel V2 & V3 Français
t00nces
The Accomplished One / L'Accompli
Posts: 60
Joined: Sat Oct 27, 2012 8:41 pm

Re: WebClient: Too many Players in Pro

Post by t00nces »

Aaargh!

I updated the site with the pre 3.2.6 code to fix a different error and didn't further update it with the newer code from the STHS GitHub repo. My bad - I'll update and test and report back with any errors.

Thanks!

t.
Post Reply