How-to setup Version 3 dynamic website?

Everything about the STHS Web Portal - Open Source Version / Tout ce qui touché le STHS WebPortal – Open Source
Locked
Commissaire_LAAHS
New in Town / Le Ptit Nouveau
Posts: 45
Joined: Fri Aug 24, 2012 11:34 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

How-to setup Version 3 dynamic website?

Post by Commissaire_LAAHS » Mon Apr 02, 2018 1:22 pm

Hello,

I had troubles recently with SIMHL portal so I'm looking at using the STHS dynamic website instead. If there an "How-to" do the basic setup/configuration?

I did upload the files and most of them are viewable but the index.php page is not working, neither did the web client page.

I always use the old format of sths output files as backup when SIMHL was down: http://www.laahs.info/File/2017-Regular ... index.html
but know i'd like to use Version 3 website instead: http://www.laahs.info/File/2017-RegularSeason/index.php and as you can see I have issues with it but other pages are working fine: http://www.laahs.info/File/2017-Regular ... yGames.php

thanks for the help

Bonjour,

récemment j'ai rencontré plusieurs problemes avec le portail SIMHL donc je regarde la possiblité d'utiliser le site dynamic du sths a la place. Y a t'il un "how-to" pour la configuration de base afin de le mettre en ligne proprement? J'ai envoyé les fichiers et la plupart sont accessibles, par contre la page index.php ne fonctionne pas, ni le web client.

J'utilisais toujours les fichiers output en back up lorsque le SIMHL ne fonctionnait pas http://www.laahs.info/File/2017-Regular ... index.html
mais j'aimerais maintenant utiliser le web site version 3: ttp://www.laahs.info/File/2017-RegularSeason/index.php comme vous pouvez voir j'ai un bog avec la page principale mais les autres pages fonctionnent http://www.laahs.info/File/2017-Regular ... yGames.php

Merci pour l'aide

Alex
www.laahs.info

SimonT
STHS Owner / Propriétaire du STHS
Posts: 13208
Joined: Sat Oct 08, 2005 4:18 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: How-to setup Version 3 dynamic website?

Post by SimonT » Tue Apr 03, 2018 5:47 pm

Hi.

You are NOT using the Version 3 website. You are using the version 2 website. Please run the "Version 3 Website Suggested Options" option the Bonus Menu and run the Output again. Then, upload all the files on your website like usual including the subfolder.
-SimonT
Forum Administrator / Administrateur du Forum
STHS Owner / Propriètaire du STHS
English V2 & V3 Manual - Manuel V2 & V3 Français

Commissaire_LAAHS
New in Town / Le Ptit Nouveau
Posts: 45
Joined: Fri Aug 24, 2012 11:34 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: How-to setup Version 3 dynamic website?

Post by Commissaire_LAAHS » Tue Apr 03, 2018 6:12 pm

subfolder?

Which one? Normally I only upload the content of the Output file

I did the Version 3 website suggested options but I only uploaded the output file.

thanks

SimonT
STHS Owner / Propriétaire du STHS
Posts: 13208
Joined: Sat Oct 08, 2005 4:18 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: How-to setup Version 3 dynamic website?

Post by SimonT » Tue Apr 03, 2018 10:47 pm

The subfolder CSS and JS should been create when you output the STHS. If you don't see multiple file ending in .php in the Output Folder, you didn't activate the option correctly.
-SimonT
Forum Administrator / Administrateur du Forum
STHS Owner / Propriètaire du STHS
English V2 & V3 Manual - Manuel V2 & V3 Français

Commissaire_LAAHS
New in Town / Le Ptit Nouveau
Posts: 45
Joined: Fri Aug 24, 2012 11:34 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: How-to setup Version 3 dynamic website?

Post by Commissaire_LAAHS » Wed Apr 04, 2018 12:10 am

I got the same results
http://www.laahs.info/File/test/index.php

seems to be an issue with index.php ? Do we have to say yes to "create brand new database" ?

I have all php files (around 100 files) + 3 folders.

thanks

SimonT
STHS Owner / Propriétaire du STHS
Posts: 13208
Joined: Sat Oct 08, 2005 4:18 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: How-to setup Version 3 dynamic website?

Post by SimonT » Thu Apr 05, 2018 9:52 pm

Make me a favor and delete all the file in your Output Folder and in your Test folder on your webserver. Then recreate the Output and output the result your website. You should have 63 files and 3 Subfolders.
-SimonT
Forum Administrator / Administrateur du Forum
STHS Owner / Propriètaire du STHS
English V2 & V3 Manual - Manuel V2 & V3 Français

Commissaire_LAAHS
New in Town / Le Ptit Nouveau
Posts: 45
Joined: Fri Aug 24, 2012 11:34 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: How-to setup Version 3 dynamic website?

Post by Commissaire_LAAHS » Fri Apr 06, 2018 8:58 am

Works fine now ! http://www.laahs.info/File/test/index.php

Now how can I setup et webclient option ?

Thanks a lot Simon

SimonT
STHS Owner / Propriétaire du STHS
Posts: 13208
Joined: Sat Oct 08, 2005 4:18 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: How-to setup Version 3 dynamic website?

Post by SimonT » Fri Apr 06, 2018 6:30 pm

In the Output version, V3 Tab, under the Dynamic Website Option, select the "Show Web Client" option.

If you want to input the change from the Web Client in the STHS, you need to manually download the LAAHS1-STHS.db file in the Input Folder of the STHS. If you want to do it automatically, you need to change a couple of option.
  • 'Website URL' in Output Option, Folder Tab for "http://www.laahs.info/File/test/"
  • 'Database File Extension' in the Output version, V3 Tab, under General from db to bin because your website doesn't allow to download db file so you need to change the database extension.
  • Activate 'Load SQLite Database from Website before Loading Lines Files' in League Option, Team Tab, under Lines.
-SimonT
Forum Administrator / Administrateur du Forum
STHS Owner / Propriètaire du STHS
English V2 & V3 Manual - Manuel V2 & V3 Français

Locked