Change Trios on Website

Everything about Third Party and Add-ons Programs; request, support, suggestions, etc / Tout ce qui touche les programmes tiers: demandes, support, suggestions, etc
Post Reply
daongochoanganh
New in Town / Le Ptit Nouveau
Posts: 3
Joined: Wed Apr 17, 2019 1:09 am

Change Trios on Website

Post by daongochoanganh » Wed Apr 17, 2019 1:19 am

Hi all & especially for Simon,

I would like to know if this is possible in term of development.

The GMs want to have the Trios & Rosters to be able to change directly from the website so they don't not by download the stc file, import, change & upload the trios. Also after update, the change will be reflected directly on the website.

Also if anyone already did this, can you please help to let me know how much does it cost for the development?

Thanks

SimonT
STHS Owner / Propriétaire du STHS
Posts: 13428
Joined: Sat Oct 08, 2005 4:18 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Change Trios on Website

Post by SimonT » Wed Apr 17, 2019 7:05 pm

It's already in version 3 of the website if your commish enable the option.
-SimonT
Forum Administrator / Administrateur du Forum
STHS Owner / Propriètaire du STHS
English V2 & V3 Manual - Manuel V2 & V3 Français

daongochoanganh
New in Town / Le Ptit Nouveau
Posts: 3
Joined: Wed Apr 17, 2019 1:09 am

Re: Change Trios on Website

Post by daongochoanganh » Thu Apr 18, 2019 3:58 am

Thanks a lot Simon. I will let my commissoner know.

Post Reply