Did not get how to test

This temporary section in English only contains idea / feedback / suggestion / problem related to the simulation engine beta.
Post Reply
QSHL
The Crazy / Le Fou
Posts: 307
Joined: Mon Jun 02, 2008 5:31 pm

Did not get how to test

Post by QSHL »

I thought I knew how to read... :oops:


When I did my first "test" season, my STHS went crazy and said that all the games were already played and thus created a general error. What have I done wrong here?
SimonT
STHS Owner / Propriétaire du STHS
Posts: 14808
Joined: Sat Oct 08, 2005 4:18 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Did not get how to test

Post by SimonT »

Did you disabled and enabled the following options:

Disabled the “Disable Multiple Lines in Row” in the Miscellaneous Option.
Disabled “Farm Active“ in the General Farm Simulation Option.
Disabled Finance, Waiver, Injures in the General Pro Simulation Option.
Enabled “Coaches Disabled“ and “Morale Disabled“ in the General Pro Simulation Option.
-SimonT
Forum Administrator / Administrateur du Forum
STHS Owner / Propriètaire du STHS
English Manual - Manuel Français
QSHL
The Crazy / Le Fou
Posts: 307
Joined: Mon Jun 02, 2008 5:31 pm

Re: Did not get how to test

Post by QSHL »

Yes.

Opened my league file which had just completed it's final playoff game, but not yet into Off-Season Mode.
Renamed it under a new name.
Function "Reset to Off-Season".
Disabled/Enabled these options in your Manual.
Function "V21 Engine Test".
Enabled V2.1 for sim engined.
Modified my Output League Files names.
Created a Pro Schedule.
Started Season.
Function "Automatic Test".

Got "These games have already been simulated. General Pro Simulation Error" infinitely.

The 2nd time around, I did the same things but since I thought it could've been the "Reset to Off Season" that created the problem, I sent my league to my next season's off-season.
Function "Random Contract"
Lift off my waiver rules and salary cap rules so that no team busted these.
Then Disabled/Enabled the options in the manuel, bla bla bla.

Got a "General Pro Simulation Error" X infinite.
SimonT
STHS Owner / Propriétaire du STHS
Posts: 14808
Joined: Sat Oct 08, 2005 4:18 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Did not get how to test

Post by SimonT »

Run a Auto-Roster, Auto-Lines function for all teams.
-SimonT
Forum Administrator / Administrateur du Forum
STHS Owner / Propriètaire du STHS
English Manual - Manuel Français
QSHL
The Crazy / Le Fou
Posts: 307
Joined: Mon Jun 02, 2008 5:31 pm

Re: Did not get how to test

Post by QSHL »

Sorry, I forgot to mention I auto-rostered and auto-lined as well. :?
SimonT
STHS Owner / Propriétaire du STHS
Posts: 14808
Joined: Sat Oct 08, 2005 4:18 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Did not get how to test

Post by SimonT »

Send me your league file then, I'm clueless right now but I'll check from home tomorrow.
-SimonT
Forum Administrator / Administrateur du Forum
STHS Owner / Propriètaire du STHS
English Manual - Manuel Français
QSHL
The Crazy / Le Fou
Posts: 307
Joined: Mon Jun 02, 2008 5:31 pm

Re: Did not get how to test

Post by QSHL »

I'll send you my files as soon as I can. Not sure it will be tonight, though. Might be Saturday night.
SimonT
STHS Owner / Propriétaire du STHS
Posts: 14808
Joined: Sat Oct 08, 2005 4:18 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Did not get how to test

Post by SimonT »

You didn't ran the Auto-Roster and Auto-Lines function for all teams. :(
-SimonT
Forum Administrator / Administrateur du Forum
STHS Owner / Propriètaire du STHS
English Manual - Manuel Français
Post Reply